Despre noi

Prezentare generala Unicmed

Cine suntem – Medici, economisti, ingineri cu experienta de peste 10 ani in domeniul medical- in general si in piata de aparatura medicala din Romania- in particular.

 

Ce dorim –Sa oferim echipamente de calitate spitalelor noi sau existente, clinicilor medicale de top si cabinetelor unidisciplinare, care sa permita desfasurarea unui act medical de calitate. Aceste lucruri se pot realiza printr-un efort comun si printr-un limbaj comun, pe care l-am dobandit dupa ani de munca impreuna, atat cu medicii dar si cu unitatile contractante.

 

De ce noi – Pentru ca vom raspunde prompt si exact nevoilor dumneavoastra. Doriti o clinica noua? Nu stiti de unde sa incepeti? Specialistii din departamentul Proiecte Medicale va vor indruma. Cat o sa coste? Departamentul Echipamente medicale va va oferi un cost estimativ al investitiei. Nu aveti bani cash sau pur si simplu nu vreti sa disponibilizati rezerva de bani cash? Departamentul financiar va va pune la dispozitie cele mai avantajoase solutii de finantare de pe piata.