Proiecte medicale la cheie

Consultanta proiecte medicale

Avand acces la informatii, putem estima, cantari si consilia orice investitie in acest domeniu. De exemplu, va doriti o clinica de imagistica intr-o zona fara potential, noi va putem oferi o analiza a pietei si veti putea decide apoi obiectiv. Va asteptati la o anumita profitabilitate a investitiei dumneavoastra ,noi avem raspunsul. Doriti un studiu de fezabilitate pentru un proiect medical ,Unicmed este solutia!

Orice proiect este important pentru noi!

Marimea proiectului nu conteaza conteaza pentru noi– De ce? Pentru ca Unicmed considera ca toate proiectele sunt importante. Aceeasi atentie si profesionalism o acordam atat proiectelor mici – un cabinet stomatologic sau un cabinet de ginecologie, cat si proiectelor complexe- clinici multidisciplinare, maternitati, spitale de oncologie etc.

Etape si beneficii

Studiu fezabilitate, business plan, proiectare, echipare, personal, dare in folosinta – acestea sunt principalele capitole ale unui proiect la cheie. Investitorul/ Banca vine cu fondurile, iar noi livram clinica/cabinetul/spitalul in stare de functionare.

Iata care sunt beneficiile unei astfel de abordari:

  • Economie de timp. Noi ne ocupam de tot, astfel incat investitorul sa nu piarda timpul cu amanuntele. Investitorul va cunoaste in timp real stadiul proiectului si va aproba fiecare etapa.
  • Economia de bani – experienta in domeniu ne permite negocierea celor mai bune preturi cu furnizorii din domeniu.
  • Calitatea – lucram doar cu cei mai buni specialisti pe domeniul respectiv. Nu improvizam, ne bazam doar pe experientele noastre de succes anterioare si pe fapte statistice.